Lippenstift

Hallo, ik heb al heel lang niet meer geschreven, even een korte samenvatting van mijn leven de laatste weken: 1. ik ging met school naar Tsjechië (ik ging met 22 leerlingen uit verschillende 3e klassen naar Jihlava, ten zuid-oosten van Praag, ik ben een dagje in Praag geweest, ik heb gewandeld, grotten en bos en natuur en dorpjes in Tsjechië gezien, Engels gepraat met mijn uitwisselingsstudent Pavla, op een ondergrondse rivier gevaren, water onderzocht, in een bungalow geslapen, een presentatie gehouden en een afscheidsfeestje met lekker eten) en nu ga ik eten en morgen schrijf ik over het echte onderwerp waar deze post over gaat:

29-9-15: Lippenstift

Ik heb een soort van lippenstift ontwikkeld, heel simpel, maar blijft best oke zitten:

Het is gemaakt van cacaoboter en een gekleurd poeder, welke kleur je wilt, ik heb bietenpoeder en knal roze poeder dat ik combineer tot andere kleuren. Je smelt een klein blokje cacaoboter en dan doe je er een klein lepeltje poeder bij , hard laten worden en klaar!

Het recept is nog niet perfect, maar ik zal het laten weten als ik nieuwe heb.

20-10-15: Lippenstift

Het is best wel moeilijk om goede, natuurlijke lippenstift te maken, maar het schijnt dat het goed werkt met krijtjes, dat zal ik binnenkort even uittesten en dan zal ik er verslag van doen.

22-6-16:

Binnenkort, ik bedoelde over acht maanden 😉 sorry. Ik heb het wel geprobeerd en het viel erg tegen,

de krijtjes die ik gebruikte waren van de HEMA, misschien kan het wel met andere krijtjes, maar niet met deze. De smurrie was stroef, droog, irriterend en vettig. Niet fijn dus, in mijn geval.

Mijn leven tussendoor: druk, de Tsjechen kwamen bij ons, ik heb bijna een toetsweek en bijna vakantie en van alles en nog wat.

Advertenties

Een reactie op “Lippenstift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s